THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Sunday, 11 March 2012

~Senarai Crush Unisel~

1. K13
2. K13
3. K13
4. K13
5. K15
6. K14

K- Kohort

P/s: Semua budak Preschool belum pernah dari course lain, dan saya belum pernah crush dengan budak kohort atas dari saya, dan senarai di atas nama akan di reveal not today not tommorow not day after tommorrow just tunggulah bila ada mood nak letak, sekian ^^

Friday, 9 March 2012

♥EDUCATION NIGHT 2012♥

Assalamualaikum kepada pengunjung blog saya~
Lama aih che' x tulis blog ni, tgk depa duk update blog pasai edu nite yg lps
Dgn ini terobat rindu che' nk nulis kt blog che' yg lme x bukak ni hah..

Sudah 3 kli Edu Nite di jln kn.. Mnkala 2 dan 3 tlah saye join dgn jaye nyew mnjd Ajk~
Kdua2 Edu Nite sngt Sonok nyertainya
Ni nk habaq kt angpa yg Edu Nite trbru ni syok sngt2 x terkato
Berbeza dgn yg thun sudh kli ini sy dpt jd Biro Protokol hehe
Dr thun lps tingin nk pgg walkie tokie ble dpt pgg algkh gmbira mcm dunie ni ana yg pnya ^_^
Dlu diorg x bg pgg sbb sy Ajk kebersihan je dgn Bro Maisur (Ni bro yg pling sy respect n sayang ah hehe) dia x join ajk Edu Nite kli ni sbb dia k10 yg diraikan..

Dup dap gedegang! Stlh tmt sgla aktiviti dgn sume biro yg sporting lg heppening bukn pening
Alhamdulillah smuanya settle dgn kepujian yg seckupnya, berbaloi usaha kita smua jyeah!

Ni la muka sy ketika hbis dkt Edu Nite ari tu (Thnx to Kikie snap this picca):
Twinkle2 little star (Comel x muka sy?)

Ini ialah gambar bersama Biro Sy iaitu 'Biro Protokol' (Leader: Adi) ^^:

Dari kiri (Atas): Nurfazilah, Azleen, Anim, Dekmin, Nana dan Sue
Dari kiri (Bawah): Faiz, Adi dan Zafran (Aku)

P/s: Semua orang pandang kamera, aku je poyo wat muka comel nak minum Wakaka~








Bersama rakan-rakan 'Biro Publisiti' yang sporting: (Leader: Syazwan kot) xD:








Dari kiri: Wan, Kikie The Sweet Gurl, Noor Amirah, Syazwan, Fiekrie dan Zafran (Aku lagi wat minum ingat comel la tu Wuhehe)

Dengan Biro Makanan pula iaitu Scha :) :


P/s: Sorilah der.. Dah bertunang pun, melepas la sudah hehe~

Kesimpulan nyew mmg mnarik Edu Nite kli ni, kmi smua da mcm stu famili bsor pnya
Kngn ini dop spatutnya di lupekn gitu shj
Hruslh di igati smpai ble2 tau
Ke-sporting-an dan Ke-sempoi-an slalu di tonjol oleh depa smua
Hrp sem dpn yg akn dtg wt la cmni lg agr kite brstu pdu mnegakkn persatuan ini dgn mutu yg lbih baik
Di masa akn dtg InsyaAllah..

Hidup EDU NITE! ! !