THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Saturday, 17 November 2012

Stress dan Rokok

Bila stress je aku merokok
Bila merokok je stress
Betul la cakap orang kalau dah hisap sekali
Nak berhenti susah
Aku bukan perokok tegar pun sebenarnya
Aku cuma bila ada masalah mula la nak menghisap
Hachum!!!
Aku selsema pada bulan ni
Dua hidung tersumbat
Buktinya bila lori sampah lalu aku boleh senyum buat dek je

Semasa aku tulis blog ni dkt Dewan Utama (Persiapan Edu Nite Sem 5)
Line kat DU terbaik..
Line kat bilik tak tau lah macam mana
Harap-harap bertambah baik
Diri aku dengan ketagihan adalah sifat semulajadi
Aku cuba hindari
Sikit-sikit kalau ada Si Dia confirm aku dengar ckp
Tp Si Dia x smpai lagi
Aku tgh tggu dia
Oh Si Dia..

P/S: Tidur ku dengan bayangan wajahmu tidak berguna siapa yang layak memiliki dirimu..